FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLPSKURSUS

8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus i Aalborg.

Anmelderrost førstehjælpskursus til kørekort med 4.9 / 5.0 stjerner på Google.

18. august 2024
01. september 2024
22. september 2024 - Aalborg
13. oktober 2024 - Aalborg
23. november 2024 - Aalborg

Hvad siger vores kunder ?

heidi jensenheidi jensen
16:14 17 Jun 23
Super godt kursus. Nærværende, lyttende og inspirerende lærer. Havde nogen egen erfaringer med, som gjorde det teoritiske, mere håndgribeligt og forståligt
Ole FrostOle Frost
11:33 17 Jun 23
Jeg har efterhånden, haft en del førstehjælp og brandbekæmpelse kurser, og jeg så ikke frem til det endnu en gang. Men Jesper og Allen, forstår virkelig at gøre det spændende og sjovt. Uden sammenligning de bedste kurser jeg har haft! Kæmpe anbefaling herfra 🌞😊
Kathrine NielsenKathrine Nielsen
08:03 17 Jun 23
Jesper er en fantastisk underviser. Han gør undervisning spændende med egne erfaringer, forståeligt teori og humor. Kunne der gives flere end 5 stjerner ville jeg give det.
Charlotte H. WintherCharlotte H. Winther
14:29 16 Jun 23
Super gode og kompetente instruktører, der virkelig går op i det.Synes det er fedt at både Jesper og Allan (brændbekæmpelses instruktør) har været i militæret. Tror virkelig det gør noget ved kvaliteten af undervisningen.Jeg kan klart anbefale dem.
Clara HellegaardClara Hellegaard
19:58 05 Jun 23
Jeg er virkelig positiv overrasket over kurset, da jeg stærkt havde regnet med at jeg skulle kede mig i 8 timer, hvor at jeg meget hurtig kom til kende med at vores underviser var ekstremt dygtig til at undervise! Dermed føltes de 8 timer slet ikke så lange og vi fik også lov til at få et par pauser til at få lidt mad i kroppen. Super fedt kursus!
Malene MMalene M
18:08 17 Dec 22
Jeg har et par gange før haft førstehjælp og brandkursus. Det var egentlig nogle lange kedelige timer, så jeg forventede det nok var det samme denne gang.Men det var alt andet end det 👌🏻 Timerne gik faktisk for hurtigt, for blev helt optaget af alt det vi blev undervist i, og måden I underviste på var helt i top.I er nogle rigtig friske og sjove gutter. For selvom førstehjælp og brand er en alvorlig ting, var I gode til at få humor med indenover og fortælle historier som både var på godt og ondt, men det synes jeg er vigtigt for at have lysten til at blive “hængende” og vil lære mere.I gjorde det godt.
Bethina GadeBethina Gade
11:46 05 Oct 22
Super godt kursus i førstehjælp med en god blanding af teori og praktiske øvelser samt instruktørens erfaring og oplevelser. Havde forventet en meget lang og kedelig dag, men den forventning blev gjort til skamme og synes instruktøren (Jesper) formåede at formidle førstehjælp på en god, informativ og spændende måde – en letforståelig og nem måde at tilgå emnet på. Førstehjælpsskolen har mine allerbedste anbefalinger.
Jesper AndersenJesper Andersen
07:15 14 Jul 22
Vi stod og skulle bruge et førstehjælpskursus temmelig hurtigt i forbindelse med vores arbejde, men det var næsten umuligt at finde sådan et midt i sommerferien.Førstehjælpsskolen var dog klare på opgaven, og Jesper gav en super god og behagelig service i telefonen.Få dage senere sad vi på skolebænken i Aalborg, til det mest spændende førstehjælpskursus vi har oplevet (og vi har været på mange).Jespers erfaring fra egne situationer, både privat og i forsvaret, gav et rigtig godt billede af hvordan det kan se ud når det bliver virkeligt. Han kædede det godt sammen med den teori, han underviste i, og gjorde dermed undervisningen rigtig spændende.Vi var meget tilfredse med kurset og servicen generelt, og vil varmt anbefale Førstehjælpsskolen til andre.Det bliver ikke sidste gang vi kommer til at benytte Førstehjælpsskolen.
annafj Fjeldalannafj Fjeldal
20:49 03 Jul 22
Rigtig godt kursus og spændene indhold 😀😀
Caroline NielsenCaroline Nielsen
09:18 26 Jun 22
Super godt kursus! Virkelig spændende og sjovt. Underviserne var gode til at undervise men samtidig gøre det lærerigt, sjovt og spændende!Kæmpe anbefaling herfra🤩
Mikkel HaaningMikkel Haaning
09:59 16 May 22
Super godt førstehjælps kursus. Instruktørerne var gode til at gøre de 8 timer interessante med en god blanding af teori og praktiske øvelser.Kan varmt anbefales.
Andreas LundAndreas Lund
09:47 21 Feb 22
Dygtige instruktører, som fik tiden med læring til at føles hurtig. Klar anbefaling!
Ana OrdoñezAna Ordoñez
09:18 20 Feb 22
Det var et rigtigt grundigt kursus man kom igennem. Det var lige til at forstå og det er noget der virkelig gavner en.
js_loader

Kom med på et af vores kurser

Få dit førstehjælpskursus og bevis når du tager kørekort.

Førstehjælpskursus til kørekort

Kom med på det næste kursus…

Færdselsrelateret førstehjælpskursus

Vores 8 timers førstehjælpskursus er et færdselsrelateret førstehjælpskursus, som afholdes i Nordjylland på forskellige lokationer. Vi anbefaler dette kursus til alle der har behov for at få et førstehjælpsbevis ifm. deres kørekort til både bil, MC, knallert og traktor.

Vi underviser jf. Dansk Førstehjælpsråds gældende direktiv for førstehjælp og genoplivning.

Se beskrivelsen og indholdet af kurset her

Pris pr. person Kr. 600,00 

Mangler I et førstehjælpskursus ?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et af vores førstehjælpskurser.

 

8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus

Hvad lærer man på dette førstehjælpskursus?

Der undervises i førstehjælpens hovedpunkter, som skal være med til at gøre kursisten i stand til at kunne danne sig et overblik, samt skabe sikkerhed på ulykkesstedet. Under hovedpunkterne undervises yderligere i, at kunne give førstehjælp og alarmering til alarmcentralen, samt emner såsom hjertelungeredning, brug af hjertestarter, standsning af blødninger, førstehjælp ved brud, stroke, hjernerystelses, psykisk førstehjælp og meget mere.

Når du har gennemført og bestået førstehjælpskurset, sendes dit førstehjælpsbevis direkte til din e-mail, hvor du kan downloade beviset.

Dette kursus anbefales til køreskoler og deres elever.
Førstehjælpsskolen afholder løbende kurset i og omkring Aalborg, hvor man kan tilmelde sig via vores tilmeldingsformular.

Hvis du ønsker, at se hvilke dage du kan tilmelde dig et af vores færdselsrelateret førstehjælpskurser, så se alle vores kommende kurser her.      

 
Indhold i færdselsrelateret førstehjælpskursus
 • Førstehjælpens hovedpunkter
 • A-B-C metoden
 • Hjerte-Lunge-Redning
 • Brug af hjertestarter (AED)
 • Alarmering til 1-1-2
 • Stroke (hjerneblødning / blodprop)
 • Stabilt sideleje
 • Indpakning
 • Hjernerystelse
 • Fald og brud
 • Forbrændinger
 • Førstehjælp ifm. fremmedlegemer i luftveje
 • Standsning af blødninger
 • Psykisk førstehjælp
 • Førstehjælp ifm. ulykker
 • Praktisk slutkontrol med indspil

Kurset anbefales til begyndere og personer der tidligere har haft førstehjælp.

Alle førstegangserhververe skal have førstehjælp

Hele 26% af alle ulykker i Danmark skyldes færdselsrelateret hændelser. Størstedelen af disse er forårsaget af unge mellem 18-22 år, hvilket også er en årsagerne til, at alle førstegangserhververe til kørekort skal gennemføre det færdselsrelateret førstehjælpskursus for, at netop denne målgruppe kan få en bedre forståelse for de konsekvenser det kan medføre i tilfælde af f.eks. spirituskørsel, uopmærksomhed under kørsel og meget andet.

I vores kursus kalender har du mulighed for, at se vores kommende kurser i Nordjylland, hvor du også kan tilmelde dig det færdselsrelateret førstehjælpskursus der passer ind hos dig.

Fokus på førstehjælp

Vores 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus er et kursus, der fokuserer på førstehjælp i relation til færdsel. Det er et kursus, der henvender sig til førere af køretøjer, fx bil-, motorcykel-, lastbil- og bus chauffører, samt personer, der arbejder med færdsel, fx vej- og trafikforhold.

På det 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus vil du lære om de særlige forhold, der gælder ved færdselsulykker, og hvordan du skal reagere i tilfælde af ulykker. Du vil også lære om førstehjælp ved specifikke skader, såsom hoved-, ryg- og brækkede ben, samt førstehjælp ved forbrændinger og andre skader, der kan opstå i færdselsulykker.