FØRSTEHJÆLPSKURSER

Vores udvalg af førstehjælpskurser

Vi afholder vores egne førstehjælpskurser i Aalborg området flere gange, hver måned, men vi kommer også ud virksomheder i hele Nordjylland. Læs mere om vores førstehjælpskurser i Nordjylland og kontakt os gerne, hvis du har behov for vejledning. 

Færdselsrelateret Førstehjælpskursus

Se mere om kurset..

Førstehjælp til virksomheder

Se mere om kurset..

Førstehjælp til friluftsvejleder​

Se mere om kurset..

Hvad siger vores kunder ?

annafj Fjeldalannafj Fjeldal
20:49 03 Jul 22
Rigtig godt kursus og spændene indhold 😀😀
Caroline NielsenCaroline Nielsen
09:18 26 Jun 22
Super godt kursus! Virkelig spændende og sjovt. Underviserne var gode til at undervise men samtidig gøre det lærerigt, sjovt og spændende!Kæmpe anbefaling herfra🤩
Mikkel HaaningMikkel Haaning
09:59 16 May 22
Super godt førstehjælps kursus. Instruktørerne var gode til at gøre de 8 timer interessante med en god blanding af teori og praktiske øvelser.Kan varmt anbefales.
Andreas LundAndreas Lund
09:47 21 Feb 22
Dygtige instruktører, som fik tiden med læring til at føles hurtig. Klar anbefaling!
Ana OrdoñezAna Ordoñez
09:18 20 Feb 22
Det var et rigtigt grundigt kursus man kom igennem. Det var lige til at forstå og det er noget der virkelig gavner en.
js_loader

Førstehjælpsundervisning

Hos Førstehjælpsskolen kan der arrangeres alle typer for førstehjælpskurser.
Ønsker du et specielt tilrettelagt kursus for dine medarbejdere eller lignende så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Præsentation & Teori

I den første del af teorien gennemgår vi førstehjælpens 3 hovedpunkter, dele af menneskets anatomi, bevægelsesenergi, skader i forbindelse med ulykker på arbejdspladsen, symptomer, samt hvilke redskaber man har til rådighed når uheldet er sket.

Praktisk gennemgang

Efter den teoretiske del arbejder vi nu videre med den viden kursistenhar fået. Det sker i praktiske opgaver hvor de selv får lov til at udføre førstehjælp såsom at sikre frie luftveje, standse små og store blødninger med forbindinger og alternative forbindinger. Forevist hvordan man gør brug af heimlich metoden.

Hjerte-lunge redning & hjertestarter

I denne del undervises der i hjerte/lungeredning også kaldet HLR.
Her bliver der lagt vægt på udførslen og korrekt håndtering af den tilskadekommende. Der undervises i brugen af flere forskellige typer AED (hjertestarter) hvorefter kursisterne selv skal prøve AED og HLR på en dukke. Vi har selvfølgelig kun øvelses AED´er som de benytter.

Praktisk slutkontrol

Som afslutning på dagen, skal kursisterne bestå en teoriprøve med spørgsmål fra dagens undervisning. Efterfølgende gennemføre vi en slutkontrol hvor alle eleverne i hold skal samarbejde og udøve førstehjælp på” tilskadekommende” personer i et opsat scenarie.

Når den praktiske prøve er afsluttet og bestået – modtager kursisten sit førstehjælpsbevis.