FØRSTEHJÆLPSKURSER

VORES UDVALG AF KURSER

Vi skræddersyer gerne kurser efter jeres behov.

Vi underviser jf. Dansk Førstehjælpsråds gældende direktiv for førstehjælp og genoplivning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

2foerstehjaelp
FRILUFTSVEJLEDER FØRSTEHJÆLP

Kursets omhandler førstehjælp i forbindelse med faldskader og andre førstehjælpsrelaterede skader, hvor kursisten får de nødvendige færdigheder til at kunne handle korrekt og sikkert når uheldet er sket.

Kursets varighed : 12 timer (Kan fordeles på 2 x 6 timer)

PRISER FRA KR. 9.000,00

Car with problems and a red triangle to warn other road users
TRAFIKRELATERET FØRSTEHJÆLP

8 timers trafikrelaterede førstehjælpskursus køreskole elever.

Omhandler førstehjælpens 4 hovedpunkter, praktiske handlebaner og førstehjælpsprøve.

Kursets varighed : 8 timer (Kan fordeles på 2 x 4 timer)
550,- DKK pr. elev

Førstehjælpskursus-2
VIRKSOMHEDER

Specielt designet førstehjælpskursus til jeres erhverv. Rigtig mange uheld sker på arbejdspladsen og medarbejderne mangler ofte de nødvendige førstehjælps-egenskaber til at kunne hjælpe.

Det er netop her vi kan tilbyde bedre vilkår/et sikrere miljø for virksomhedens ansatte.

Vi tilbyder kurser der er skræddersyet til jeres virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

SÅDAN GØR VI

Hos Førstehjælpsskolen kan der arrangeres alle typer for førstehjælpskurser.

Ønsker du et specielt tilrettelagt kursus for dine medarbejdere eller lignende så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Her er der beskrevet et typisk 8 timers kursus til trafikrelaterede kursister.

Automated External Defibrillator with training dummy mannequin
Del 1 - Teoretisk gennemgang

I den første del af teorien gennemgår vi førstehjælpens 4 hovedpunkter, dele af menneskets anatomi, bevægelsesenergi, skader i forbindelse med bilulykker, symptomer, samt hvilke redskaber man har til rådighed når uheldet er sket.

Man lying unconscious girl in recovery position
Del 2 - Praktisk gennemgang

Efter den teoretiske del arbejder vi nu videre med den viden kursistenhar fået. Det sker i praktiske opgaver hvor de selv får lov til at udføre førstehjælp såsom at sikre frie luftveje, standse små og store blødninger med forbindinger og alternative forbindinger. Forevist hvordan man gør brug af heimlich metoden

Bloody victim of car accident lying on the street
Del 3 - Teori og praktik

I denne del undervises der i hjerte/lungeredning også kaldet HLR.
Her bliver der lagt vægt på udførslen og korrekt håndtering af den tilskadekommende.

Der undervises i brugen af flere forskellige typer AED (hjertestarter) hvorefter kursisterne selv skal prøve AED og HLR på en dukke. Vi har selvfølgelig kun øvelses AED´er som de benytter.

10foerstehjaelp
Praktisk Slutkontrol

Som afslutning på dagen, skal kursisterne bestå en teoriprøve med spørgsmål fra dagens undervisning. Efterfølgende gennemføre vi en slutkontrol hvor alle eleverne i hold skal samarbejde og udøve førstehjælp på" tilskadekommende" personer i et opsat scenarie.

Når den praktiske prøve er afsluttet og bestået - modtager kursisten sit førstehjælpsbevis.